Fruit in 25 gr boter 1 gesnipperde ui bruin en breng op smaak met zout en peper. Snijd 10 gedroogde abrikozen in stukjes en verwarm ze samen met 50 gr rozijnen, 4 el port, 1 dl water op laag vuur gedurende 30 minuten. Laat de vulling afkoelen. Snijd 4 quornfilets open en doe de vulling erin. Klap de filets weer dicht. Meng 4 el kruidenpaneer met 2 el sesamzaadjes en strooi dit op een bord. Klop in een diep bord 1 ei los. Haal de filets door het ei en dan door de paneermeel. Bak in 50 gr boter de filets rondom bruin en laat ze dan nog in 5 minuten gaar worden. Maak intussen de saus. Bak 2 gesnipperde kleine uien in 25 gr boter en voeg 1 dl port en 125 gr crème fraîche toe. Breng op smaak met zout en peper en kook alles op middelhoog vuur in een open pan in tot sausdikte. Schep een beetje saus over de borden. Snijd de quornfilets in schuine stukken en leg deze in de saus.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |